Хармоничен живот с перспективи

Wood Finishes & Adhesives

От 2010 г. Sikkens Wood Coatings е част от Wood Finishes & Adhesives – бизнес направлението Performance Coatings на AkzoNobel, специализирано в областта на покритията за дървесина, което обслужва богата гама клиенти от различни сектори – от строителството през производството на домашни електроуреди и корабостроенето, та чак до производители на спортно оборудване.

 

Като световно признат доставчик на индустриални покрития за дървесина Wood Finishes and Adhesives работи с водещите производители на стенни облицовки, мебели, подови покрития и дограма. Те се доверяват на продуктите ни, тъй като им предлагат търсения външен вид и нужната защита.

 

Клиентите ни печелят както от комплексните ни предложения в областта на покритията, така и от нашите лепила за дървесина и смоли – лидери на пазара, които са сред предпочитаните свързващи системи за ламинати и материали за сглобяване на дървени елементи.

 

Патентованите специални инсталации за нанасяне на лепилата увеличават в максимална степен продуктивността и намаляват до минимум замърсяването на околната среда. Пълното техническо обслужване гарантира точното и ефикасно използване на продуктите ни в предприятията на клиентите ни.

 

www.akzonobel.com/wood