Известно име в целия свят: AkzoNobel

AkzoNobel е водещ световен производител на бои и лакове, както и лидер в производството на специални химикали. Снабдяваме с новаторски продукти предприятия и потребители от целия свят и работим пламенно върху разработването на устойчиви решения за клиентите си. Седалището ни се намира в Амстердам, Нидерландия. Винаги заемаме едни от първите места в сферата на устойчивостта. Нашите 50 000 служители в над 80 страни се ангажират с постигането на най-доброто и се стремят, следвайки мотото ни „Tomorrow’s Answers Today™“, да предлагат още днес отговорите, очаквани от утрешния ден.

 

Ще откриете навсякъде продуктите ни – от олимпийските стадиони в Китай до Харбър бридж в Сидни, а най-вероятно дори и в собствения си дом. Реализираме 44% от оборота си във възникващите пазари от Югоизточна Азия и Америка.

 

При това не преставаме да обменяме информация с клиентите си, за да се усъвършенстваме постоянно и да проверяваме дали спазваме изискванията си. Освен високите стандарти по отношение на качеството и безопасността днес постигаме и трайното опазване на околната среда чрез оптимално използване на ресурси и енергия. www.akzonobel.com