Технология

Тъй като винаги се стремим към по-доброто

 

Нашият стремеж е насочен към постоянното подобряване на продуктите и реализирането на идеи и разработки, които да оптимизират още повече защитата на дървените строителни елементи. Ето защо в лабораториите ни бяха разработени нови технологии, които отговарят на най-високите изисквания и предлагат по-дълъг живот на строителните елементи, които трябва да запазят размерите си дори и при най-сурови условия.

 

Най-добри примери за това са технологиите за улавяне чрез йони и Duraflex. С технологията за улавяне чрез йони ние в Sikkens Wood Coatings открихме начин да улавяме свободните частици в дървесината и така да намалим съществено наблюдаваната нежелана промяна на цвета й. Така бяха поставени нови мащаби при изолирането на защитните и лазурните системи покрития за прозорци с дървена дограма.

 

Чрез технологията Duraflex се постига изключително дълготрайна устойчивост на покритието при прозорци и врати с дървена дограма. С помощта на търсената комбинация от трайно еластичен филм и високоефективна защита от ултравиолетови лъчи прекрасно се компенсират факторите, оказващи влияние, като силен студ или много високи температури, както и раздуването и свиването на дървесината поради влага.