Системи за смесване на цветовете

Идеалният цвят за секунди

Машина за смесване Harbil HA/450/20
Машина за количества Harbil HA/450/20

Ние в Sikkens Wood Coatings притежаваме най-модерната система за смесване в Европа. С интелигентната си технология за смесване на цветовете постигаме най-добрите резултати. За това се грижи нашата машина Harbil HA/450/20. С изключително модерната технология, използвана при машината за смесване, могат да бъдат тонирани всички системи от продукти, лакове и лазурни лакове на водна основа на Sikkens Wood Coatings. С прекрасно качество и за изключително кратко време.

Огромно разнообразие от цветове

С колекцията си от цветове „Joinery Color Classics“, както и с колекциите Cetol® и Rubbol® Ви представяме невероятно богата палитра с актуални цветове.

 

В допълнение към това системата за смесване на цветове има неограничени възможности въз основа на големия си цветови диапазон. Тя предлага изключително богат набор от цветове и нюанси.

 

Също така тази модерна система включва и всички предлагани на пазара и международни колекции от цветове.

 

Технологията на системата за смесване на цветове отговаря на изискванията за летливите органични съединения от 2010 г. и така изпълнява най-строгия стандарт за опазването на околната среда. Обслужването на машината е лесно, а дизайнът й следва най-новите постижения в ергономията.

 

А ето и най-добрата новина:
Ако притежавате машина за цветове, получавате от нас всички необходими актуализации. Така винаги ще бъдете в крак с новостите.

Цветни пасти Acomix

Специални тониращи пасти, разработени за използване на водоразтворими продукти.

 

Предлагат се следните цветове:
wB1, wB3, wG1, wO3, wR1, wR2, wR5, wTR, wTY, wV1, wV2, wW1, wY1, wY2, wY3, wZ1 und wJW, wJR, wJY, wJZ

 

Вместимост на опаковките:
1 l